Насладете се на изцяло нов аромат с чипса за опушване на свинско месо от "
Weber". Той е направен от твърда и овощна дървесина, благодарение на която ще придаде невероятен вкус на свинското месо. Подходящ е за използване както с барбекюта на дървени въглища, така и с газови барбекюта. Пакетът разполага с "ципче", което позволява плътното затваряне, като не позволява проникването на влага при чипса.
Начин на употреба с барбекюта на дървени въглища:- Запалете барбекюто и изчакайте въглените да обгорят добре.
- Сложете чипса върху въглените.
- Поставете продуктите за опушване върху скарата.
- Поддържайте постоянен дим до получаване на желания вкус.
Начин на употреба с газови барбекюта:- Увийте чипса във фолио, направете дупки и го сложете в тенджера или използвайте стар тиган, в който може да изсипете директно стърготините.
- Загрейте, докато чипсът не започне да пуши.
- Преместете чипса под скарата на газово барбекю.
- Поставете продуктите за опушване върху нея.