Термометърът за месо "Seguro" на "Gefu" е предназначен за измерване температурата на приготвяната храна по френския метод "sous vide" - готвене под вакуум на ниска температура. Термометърът има скали за приготвяне на месо, риба и всякакви домашни птици и гарантира, че месото ще бъде сготвено по перфектен начин. Скалите са от 30°C до 90°C с деления на всеки градус, а отчитането става на всеки 10 - 15 секунди. Термометърът е с размери ∅ 4.5 x 6.2 cm, изработен е от неръждаема стомана и пластмаса и може да бъде почистван в съдомиялна.
Точност на измерване:- при температура 58-85°C - +1.5°C
- при други диапазони - +2°C
За да сготвите храната си по метода "sous vide", трябва да я вакуумирате. За целта използвайте комплект за вакуумиране.